Ciù Ciù Bacchus biologisch

Heerlijk is de Ciù Ciù Bacchus. Dat ik fan ben van Italiaanse wijnen mag geen geheim meer zijn. Maar een speciale plek heeft deze Ciù Ciù wijn bij mij. Een echte open haardwijn, vol gevoel en sentiment. Lekker op het heerlijk avondje of op een doordeweekse dag bij de stamppot andijvie met hertenbiefstuk. Waarom niet? Deze klassieke blend heeft ook absoluut genoeg body om te begeleiden bij het Kerstdiner.

De smaak van Ciù Ciù Bacchus

De Bacchus is een blend van de klassieke Rosso Piceno, Sangiovese en Montepulciano. Deze combinatie zorgt ervoor dat Ciù Ciù Bacchus aanwezig is zonder irritant te worden. Hij ruikt naar rijp donker fruit als bramen. Je proeft ook echt het zongerijpte fruit van de Marken. Rijpe tannines en gezelligheid. Ciù Ciù Bacchus is een fijne, veelzijdige wijn met een mooie, paarsrode elegante iets transparant uiterlijk. Inmiddels is deze wijn door Forbes Magazine uitgeroepen tot een van de beste wijnen onder de 20 dollar.

Ciù Ciù wijnen

Ciù Ciù Bacchus en zijn zusters en broers zijn allen biologische wijnen. Dat proef je. Het fruit in de wijn ruikt daadwerkelijk naar bosfruit, helder en fris. Op de Ciù Ciù boerderij worden alle druiven biologisch verplant, verzorgt en geoogst. Ja, op een moderne manier maar zonder bestrijdingsmiddelen en andere ongein. Alle Ciù Ciù wijnen, ook Ciù Ciù Bacchus zijn pure, natuurgetrouwe wijnen. Lees meer over deze gave wijnmaker!

ciu ciu bacchusciu ciu bacchus 2ciu ciu bacchus

 

Ciù Ciù Bacchus bestellen

Bestel Ciù Ciù wijn in Wijn van Helène’s webwinkel. Wijn van Helène, Vinoloog van de Wijnacademie is specialist in Italiaanse wijn en exclusief verkoopster van Ciù Ciù wijn in Oost Nederland. Wijn van Helène heeft een fantastisch handgeplukt assortiment aan heerlijke wijnen uit Frankrijk, Spanje, Duitsland, Europa en de Nieuwe Wereld. Wijnen voor alle gelegenheden en alle prijsklassen maar allemaal bijzonder. Ook wijnevenementen, wijnpakketten, wijncadeaus, wijnadvies voor de horeca, wijnproeverijen, thuis en op locatie, delicatessen en meer. Bestel veilig online wijnen van Helène.