Ciù Ciù wijn uit de Italiaanse Marken is misschien wel het grootste juweel uit het assortiment van Wijn van Helene. Niet voor niets is zij dan ook exclusief verkoopster van Ciù Ciù wijn in Oost-Nederland. Met trots vertel ik iets meer over dit prachtige bedrijf uit Midden-Italië.

Ciù Ciù wijn en de omgeving

Op de heuvels van de Marken is het alsof de tijd heeft stil gestaan. De omgeving vertelt zelf haar geschiedenis en oorsprong. Ciù Ciù wijn wordt gemaakt in een geweldig mooie omgeving waar oude tijden leven in het hier en nu. Ciù Ciù wijn is traditie gemengd met innovatie en het constant streven naar hoge kwaliteit in iedere Ciù Ciù wijn.

Ciù Ciù wijn en haar filosofie

Ciù Ciù wijn wordt gemaakt sinds 1970. Het steeds groeiende Ciù Ciù wijn bedrijf gelooft in opvoeding en afkomst. Een Ciù Ciù wijn moet de meest authentieke expressie zijn van de aarde en omgeving waar zij vandaan komt. Dit is het concept, de missie, waar de wijnmakerij haar filosofie op is gebaseerd. In een Ciù Ciù wijn proef je de heuvels, de traditie en geschiedenis terug.

Ciù Ciù wijn, de verschillende wijnen

Ciù Ciù wijn vind je in vele karakters en gezichten. Een aantal dingen weet je zeker. Een Ciù Ciù wijn is altijd biologisch en vriendelijk voor moeder natuur. Een Ciu Ciu wijn is altijd een spiegeling van haar terroir. Een Ciù Ciù wijn is een verrassing met karakter.
Voor rode Ciu Ciu wijnen gebruiken zij Montepulciano, Sangiovese, Merlot, Cabernet en kenmerkende Lacrima druiven. In een witte Ciù Ciù wijn kun je allerlei druiven tegenkomen. Chardonnay, Pinot Grigio, Sauvignon, Trebbiano, Passerina, Pecorino en de Verdicchio. Je komt deze druiven samen of puur tegen in een Ciù Ciù wijn waardoor er een interessante lijn aan uiteenlopende wijnen ontstaan is.

ciu ciu wijn  ciu ciu wijn

Ciù Ciù wijn kopen

Bestel jouw favoriete Ciù Ciù wijn in Wijn van Helène’s webwinkel. Wijn van Helène, specialist in Italiaanse wijn en exclusief verkoopster van Ciù Ciù wijn in Oost Nederland. Wijn van Helène heeft een fantastisch assortiment aan heerlijke wijnen uit Frankrijk, Spanje, Duitsland, Europa en de Nieuwe Wereld. Wijnen voor alle gelegenheden en alle prijsklasses. Wijnevenementen en ook wijnpakketten, wijncadeaus, wijnproeverijen thuis en op locatie, delicatessen en meer. Bestel veilig online wijnen van Helène!

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!