Culinair op stap in Lochem, dat doe je zondag 17 april. De VVV heeft een prachtige wandelroute uitgezet door natuurlijk en cultureel Lochem die je beloopt van 12:30uur tot 18:00uur. Culinair op stap is een middagvullend programma voor €49,50 per persoon. Daarvoor krijg je echt veel terug. 

De mooie, natuurlijk niet te lange, route slingert door Lochem en struint langs 6 deelnemende restaurants; ‘t Hof van Gelre, De Eetgalerie, Kawop, Rob’s Gastrobar, Graaf Floris en De Babbelaer. Ieder van deze restaurants serveert een geinig gerechtje met een lekkere bijpassende wijn. Na zo’n culinaire pauze ben je weer helemaal opgeladen om verder te wandelen. Je bent dan steeds weer benieuwd naar wat er gaat komen. Spannend.

Culinair op stap met Helène

Vorig jaar was Wijn van Helène de verrassende pop-up locatie bij boothuis de Berkelzomp. Dit jaar gaat het net een stapje verder. Want bij de Berkelzomp gaan jullie met Wijn van Helène ook echt de boot in. Dat moet je meemaken lijkt mij. Een wijnproeverij met hapjes op de Berkel. Ik denk niet dat er een hoop mensen zijn die dit ooit hebben gedaan. Ik zelf nog niet in ieder geval. Ik heb er alvast ontzettend zin in en hoop dat ik jou op de boot zal tegenkomen. Ik heb een paar fantastische wijn-spijs combinaties voor jullie in petto. Ik mag natuurlijk nog niks verklappen.

De filosofie van culinair op stap is om een proeverij van en door Lochem te beleven. Lopend, kletsend en varend geniet je van prachtige plekken en Achterhoeks schoon. Onderweg stop je steeds om de culinaire kant van Lochem tot je te nemen. Het is dus lekker en ook nog eens enigszins sportief. Je hoeft je in ieder geval niet schuldig te voelen die zondag. Culinair op stap in Lochem is een super origineel concept waar jij echt aan mee wilt doen.

Nog niet overtuigd? Bekijk de video van de eerste culinair op stap hier

Geef je op en ga culinair op stap

Jij wilt ook culinair en sportief op pad. Toch? Geef je dan op via VVV Lochem, info@vvvlochem.nl
of bel de VVV eventjes op: 0573 – 25 18 98.

Ik zie je zondag 17 april.

Ahoy,

Helène

culinair op stap - Wijn van Helène culinair op stap - Wijn van Helène

 

 

 

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!