Najaars wijn- en spijsproeverij zondag 4 november

Beste wijnvrienden!

De bladeren vallen van de bomen, dagen worden korter, de herfst heeft zich aangekondigd. Nog even en dan gaat het culinaire wildseizoen weer van start. De Achterhoek heeft een rijke traditie als het om wild gaat, dus voor mij reden te meer om een proeverij in het teken van ‘wild’ te doen.

Jullie zijn van harte welkom op mijn ‘wild’ proeverij in de voormalige graanschuur van de monumentale molen in Zwiep, Zwiepseweg 165, Zwiep (gemeente Lochem).
Behalve een bijzondere selectie aan (biologische) wijnen wordt het culinaire gedeelte, bestaande uit 4 à 5 gerechten, met zorg samengesteld door een gerenommeerde kok. Gun je smaakpapillen een plezier en schuif aan!

Voor een eventuele overnachting, op loopafstand van de molen, is een aantal B&B’s beschikbaar. Voor meer info, klik hier.

Vind je het interessant om vooraf de molen te bezichtigen? Van 15.00 tot 16.00 uur is dit mogelijk om te doen.
De inloop van de proeverij is vanaf 15.30 uur en eindigt om circa 18.30 uur. De kosten zijn € 32,50 per persoon. Geef je direct op. Dat kan gemakkelijk door je ticket hier in mijn webshop te betalen, je bent dan direct officieel ingeschreven en hoeft geen ticket uit te draaien, ik weet dat je komt!

Heel graag tot zondag de 4e november.

Hartelijke groet,
Helène