De Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek zijn dit jaar uitgegroeid tot de drukste en grootste editie ooit. Op 28, 29 en 30 september is Groesbeek voor de twaalfde keer gastheer van de Nederlandse Wijnfeesten. Drie dagen lang proeven en beleven we alles wat met wijn te maken heeft. Dat is de basis voor de bijzondere sfeer tijdens dit evenement in Wijndorp Groesbeek. Wijn van Helene zal tijdens dit gave event meedoen aan de international wijnmarkt.

Wijnmarkt in Groesbeek

De wijnmarkt in het centrum van Groesbeek kun je bezoeken op zaterdag 29 en zondag 30 september van 13.00 tot 19.00 uur. Ruim 75 wijngaardeniers, wijnkopers en importeurs presenteren vanuit mooie pagodetenten de beste en nieuwste smaken. Dit jaar overtreffen we het aantal standhouders en het aantal soorten wijn (meer dan 300). Bij aankomst kun je bij de stand voor het Gemeentehuis voor €12 Vriend van de Nederlandse Wijnfeesten 2018 worden. Je ontvangt een bandje en kunt dan bij alle stands die op de Wijnmarkt staan opgesteld een Proefmaatje voor €1 per stuk kopen. Al rondlopend en proevend maak je kennis met de beste wijnen ter wereld.

Er is nog meer

De Wijngaarden zijn op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur open. Er is sfeervolle muziek met diverse andere activiteiten zoals ‘kunstzinnige nieuwe ambachten’ (zaterdag en zondagmiddag), Concours Du Vin, bezichtiging open wijngaard Nederlands Wijnbouwcentrum, Business meets Wine, ‘Heel Groesbeek Zingt!, Music meets Wine, Nederlands Kampioenschap Wijnvat rollen. Alle winkels in het centrum zijn op zondag ook geopend. Je kunt jouw bezoek aan de wijnmarkt ook combineren met een wijnworkshop, een diner en Music meets Wine.

 

Genoeg te doen dus in Groesbeek in het weekend van 28, 29 en 30 september. Ik zou het te gek vinden om je mijn heerlijke assortiment te laten proeven tijdens de Nederlandse Wijnfeesten.

Groeten van Helene

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!