Borrelpakket ‘il Maximus’

Borrelpakket ‘il Maximus’

Bij Maximus op de borrel komen, doe je met dit pakket. Het borrelpakket ‘il Maximus’ biedt een goede gevulde plank voor gegarandeerd borrelplezier. De goede gesprekken volgen vanzelf. Vis, vlees, vega, in dit pakket vind je voor iedereen iets. Maar liefst 10 borrelproducten en 2 flessen wijn. Gul, hartelijk en welgemeend zijn woorden die bij Maximus passen, zo ook bij deze borrelbox.

Dit zit er in het Borrelpakket ‘il Maximus’

  • Fles rode wijn: Syrah Terre Siciliane
  • Fles witte wijn: Chardonnay Terre Siciliane
  • De lekkerste crackers voor bij de borrel, van Pavesi. De klassieke Sfoglie, gebakken in de oven.
  • Drie potten heerlijke smeersels van Belazu. De traditionele pesto Genovese, pesto zongedroogde tomaat en pesto met truffel en artisjok (deze is echt zó lekker!).
  • Twee zakkies ambachtelijke hartige Tarallini snacks, een zak met Finocchio smaak en een met Pizza smaak. Op de foto zie je de naturel smaak en een zakje nootjes. Maar dat vond ik dit pakket niet genoeg eer aandoen. Die heb ik dus inmiddels vervangen voor twee avontuurlijke smaken. Nieuwe foto volgt!
  • Een potje Olive Riviera met groene olijven in extra vergine olijfolie. En ja, de olijven zijn ontpit.
  • Een stuk Grana Padano, want tja, zonder stoer kaasje is dit Maximus pakket naturalmente non completo.
  • Een heerlijke gedroogde worst van Pedroni, met elegante knoflooksmaak.
  • De beste ingeblikte sardientjes van de allereerste Italiaanse ‘bliksardines producent’ Pollastrini. Hij weet wat hij doet, je proeft het verschil.

Waar dank Borrelpakket il Maximus zijn naam aan?

We kennen natuurlijk allemaal de film Gladiator met Russel Crowe als Maximus. Mijn zoon is groot fan. Een gladiator was bij de oude Romeinen iemand die een gevecht leverde als volksvermaak. Zo ontstond het idee voor dit borrelpakket, waarmee ik ook het volk wil vermaken. Heerlijk ontspannen op z’n Romeins. Met goede wijnen, lekkere snacks en genoeg keuze. Haal het maximale uit de borrel met het il Maximus pakket.

Pakketbezorging

In Lochem en omstreken kom ik het pakket gratis en feestelijk ingepakt bezorgen. Let op! Wordt het pakket buiten Lochem bezorgd dan gaat het per post. Ik vind het erg belangrijk dat alle producten ongebroken aankomen, en daarom kan ik het pakket niet feestelijk inpakken. Een cadeauverpakking, met lintjes, kaartje en de hele mikmak, voeg ik aan het pakket toe, zodat je het thuis kan inpakken.

57,50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Borrelpakket ‘il Maximus’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!