Cadeaupakket Guerrieri

Cadeaupakket Guerrieri

Het cadeaupakket Guerrieri is er een voor strijders, want Guerrieri betekent strijder. Een te gek cadeau dus voor iemand die je wilt complimenteren op zijn doorzettingsvermogen. Voor als je iemand een hart onder de riem wilt steken na een lastige periode. Of voor de vriend die je heeft geholpen met verhuizen. Of gewoon voor degene die van heerlijke wijn en pasta houdt. Tsja, want dat is toch de essentie die de familie Guerrieri in haar producten legt.

Dit zit er in het Cadeaupakket Guerrieri

  • Fles rode wijn: Sangiovese Pesaresi – Sangiovese 90% en Montepulciano 10%
  • Fles witte wijn: Bianchello Metauro – Bianchello 100%
  • Huisgemaakte pasta van Guerrieri.
  • Fles olijfolie extra vergine.

Zelf een pakket samenstellen?

Is dit pakket net niet naar wens, of wil je een geheel eigen pakket samenstellen? Geen probleem! Bel mij even op, of stuur een mailtje. Ik heb van allerlei lekkere dingen liggen in mijn ‘wijndomein’. Veel meer dan op de webshop staat. Dat komt omdat ik mijn delicatessenassortiment vaak wissel en jullie graag verras. Laat me weten waar je naar op zoek bent, en hoeveel je wilt uitgeven, en we stellen samen een prachtig pakket samen. Als je wilt, doe er ook nog een kaartje bij, met jouw persoonlijke boodschap.

Pakketbezorging

In Lochem kom ik het pakket gratis en feestelijk ingepakt bezorgen. Let op! Wordt het pakket buiten Lochem bezorgd dan gaat het per post. Ik vind het erg belangrijk dat alle producten ongebroken aankomen, en daarom kan ik het pakket niet feestelijk inpakken. Een cadeauwrap met lintjes voeg ik aan het pakket toe, zodat je thuis het pakket kan inpakken.

34,95

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cadeaupakket Guerrieri” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!