Limoncello pakket

Limoncello pakket

Dit Limoncello pakket is eenvoudig, maar bommetje vol smaak. Er zitten vier absolute TOPproducten in, ambachtelijk gemaakt van Limoncello. Wie houdt er niet van?

De traditie van Limoncello is een echt Italiaans verhaal geboren uit liefde voor elkaar. Rijke families hielpen hun gasten en bekenden door de koude winternachten heen door hun Limoncello aan te bieden. Vissers en boeren gebruikten Limoncello ook om de kou te bestrijden tijdens het werk. De broeders produceerden Limoncello in de kloosters, zodat het voor iedereen beschikbaar was. Limoncello is voor iedereen en van iedereen. Iedereen houdt van Limoncello! Tegenwoordig is deze fluweelzachte citroenlikeur niet alleen meer voor koude dagen. Het is een symbool voor Italië geworden, en een geweldig cadeau voor fijnproevers en levensgenieters.

Dit zit er in het Limoncello pakket

  • Biologische limoncello gemaakt van 100% citroenen van de Amalfikust.
  • De chocolade eitjes van William Di Carlo zijn met voorsprong de lekkerste die je ooit hebt geproefd. Deze zijn gevuld met limoncello! Ze zijn zeker niet gezond maar wel glutenvrij.
  • ‘Brutti ma buoni al Limoncello’, brosse amandelmacaronen met zachte Limoncellosmaak. ‘Brutti ma buoni’ betekent zoiets als ‘lelijk maar lekker’. Zelf vind ik ze alles behalve lelijk. Deze koekjes worden ambachtelijk met de hand gemaakt.
  • Diforti citroen cannoli, ook glutenvrij. Carlo Diforti kon de gedachte niet verdragen dat iemand met een gluten allergie niet van deze lekkernij zou kunnen genieten. Hij verving het traditionele gebaksdeeg voor amandelmeel en honing.

Pakketbezorging

In Lochem kom ik het pakket gratis en feestelijk ingepakt bezorgen. Let op! Wordt het pakket buiten Lochem bezorgd dan gaat het per post. Ik vind het erg belangrijk dat alle producten ongebroken aankomen, en daarom kan ik het pakket niet feestelijk inpakken. Een cadeauwrap met lintjes voeg ik aan het pakket toe, zodat je thuis het pakket kan inpakken.

 

 

35,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Limoncello pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!