Pasta ‘Pronto’ Bianco

Pasta ‘Pronto’ Bianco

Spaghetti met rode peper en knoflook, altijd een winnaar. Pasta met pit, en een fles wit. En wat past daar beter bij dan onze vriendin ‘Oris’. Ik ken niemand die deze wijn niet lekker vindt. Ze slaat de plank altijd raak. Deze combinatie is werkelijk helemaal ok. En de pasta is ook nog eens heel snel klaar, vandaar pasta pronto, je snapt ‘m. Dit is een leuk pastapakket om je buurvrouw mee te versieren. Je moet het maar aandurven, pittige hoor!

Dit zit er in het pastapakket ‘Bianco’

  • Fles witte wijn: Ciù Ciù Falerio Oris
  • Pasta Spaghetti
  • Olie met chilipeper en knoflook
  • Recept en een houten spatel

Pakketbezorging

In Lochem en omstreken kom ik het pakket gratis en feestelijk ingepakt bezorgen. Let op! Wordt het pakket buiten Lochem bezorgd dan gaat het per post. Ik vind het erg belangrijk dat alle producten ongebroken aankomen, en daarom kan ik het pakket niet feestelijk inpakken. Een cadeauverpakking, met lintjes, kaartje en de hele mikmak, voeg ik aan het pakket toe, zodat je het thuis kan inpakken.

19,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pasta ‘Pronto’ Bianco” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!