Pasta ‘Pronto’ Rosso

Pasta ‘Pronto’ Rosso

Ken je Cavatelli? Dat is een pastasoort die nog niet zo bekend is. Leuk om iemand mee te verrassen. Dit Pasta Pronto pakket helpt je snel en eenvoudig een smakelijke pasta op tafel te toveren. Het is echt nog nooit zo makkelijk geweest. Het recept vind je in de verpakking. Trek die fles wijn maar vast open want voor je het weet is je pasta klaar. Ideaal als je onverwachts op bezoek gaat bij een vriend.

Dit zit er in het pastapakket ‘Bianco’

Pakketbezorging

In Lochem en omstreken kom ik het pakket gratis en feestelijk ingepakt bezorgen. Let op! Wordt het pakket buiten Lochem bezorgd dan gaat het per post. Ik vind het erg belangrijk dat alle producten ongebroken aankomen, en daarom kan ik het pakket niet feestelijk inpakken. Een cadeauverpakking, met lintjes, kaartje en de hele mikmak, voeg ik aan het pakket toe, zodat je het thuis kan inpakken.

19,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pasta ‘Pronto’ Rosso” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!