ReModena Aceto Balsamico Verde IGP

ReModena Aceto Balsamico Verde IGP

Deze ReModena Aceto Balsamico kent een extra lange rustperiode op eikenhouten vaten. Een exclusieve balsamico met keurmerk, die heerlijk is bij zoet en hartig. Een echte alleskunner!

Smaak van ReModena Aceto Balsamico

ReModena Aceto Balsamico heeft een helderbruine kleur. De neus is complex en intens. Een aangenaam aroma stuift uit de fles. Het is complex en intens. Het kent een aangenaam aroma met fruitige en houtachtige tonen. De smaak is harmonieus, rond, evenwichtig en aanhoudend. Serveer bijvoorbeeld bij salades, rauwe en gekookte groenten, gegrild vlees, kaas, gekookt en geroosterd vlees, vis, fruitsalades, aardbeien, yoghurt, ijs. Het kan eigenlijk echt overal bij. Ik zou zeggen experimenteer er vrolijk op los!

Het groene zegel op de fles is een keurmerk. Deze ReModena Aceto Balsamico wordt in alle stappen van het keurproces herhaaldelijk gecontroleerd. Dit product heeft de controles van alle testen en instituten doorstaan. Dit alles garandeert dat dit product rijpt en ontwikkelt met respect en traditie van het land van herkomst. Bravo!

 

14,75

Extra informatie

Domein

ReModena

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ReModena Aceto Balsamico Verde IGP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!