ReModena Aceto Balsamico Verde IGP

ReModena Aceto Balsamico Verde IGP

Omschrijving

Het Verde ReModena-zegel is de voortreffelijkheid van balsamicoazijn. Het is het prachtige resultaat van een lange rustperiode in eikenhouten vaten waar de tannines en de essentie van het hout dat magische product hebben gecreëerd dat op alle tafels ter wereld wordt herkend. Het groene zegel wordt in al zijn stappen herhaaldelijk gecontroleerd en heeft de controles van de controle-instituten doorstaan. Dit alles garandeert dat dit product rijpt en ontwikkelt met respect en traditie van het land van herkomst. Een uniek recept dat zijn gelukkige huwelijk vond in zowel zoete als hartige gerechten.

Kenmerken

Op zicht is het dicht, met een helderbruine kleur. Op de neus een complex, intens, aangenaam aroma met fruitige en houtachtige tonen. De smaak is harmonieus, rond, evenwichtig en aanhoudend

Ingrediënten

Gekookte druivenmost, wijnazijn.

Aanbevolen combinaties

Salades, rauwe en gekookte groenten, gegrild vlees, kaas, gekookt en geroosterd vlees, vis, fruitsalades, aardbeien, yoghurt, ijs.

 

14,75

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ReModena Aceto Balsamico Verde IGP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!