Klop voor dressing alle ingrediënten door elkaar, eventueel zout,zuur of zoet toevoegen. Gehakte biefstuk erdoor doen. Ring op bord plaats en tartaarmengsel vullen, me bolle kant van lepel aandrukken. Kruiden en gebakken sjalotje erop doen.
Zet een pan water op het vuur. Zorg dat het water nog net niet begint te borrelen. Een gepocheerd ei maak je tegen het kookpunt aan. Draai met een pollepel rondjes in de pan. Laat het ei vallen in de draaikolk. Doe verder niets! Het ei zoekt zelf zijn weg. Als het goed gaat klapt het eiwit rondom het eigeel heen. Na 5 minuten kunt u het gepocheerde ei uit de pan halen. Als het eigeel eruit loopt na het doorsnijden is uw gepocheerde ei geslaagd.
Neem een heerlijk glas wijn bij deze Steak Tartare. Ik adviseer deze wijn.
‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’
Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.
Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.
Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.
Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.
Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.
Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.
Want over smaak valt niet te twisten!