Hoe maak je een heerlijke steak tartare?

Klop voor dressing alle ingrediënten door elkaar, eventueel zout,zuur of zoet toevoegen. Gehakte biefstuk erdoor doen. Ring op bord plaats en tartaarmengsel vullen, me bolle kant van lepel aandrukken. Kruiden en gebakken sjalotje erop doen.

Gepocheerd ei

Zet een pan water op het vuur. Zorg dat het water nog net niet begint te borrelen. Een gepocheerd ei maak je tegen het kookpunt aan. Draai met een pollepel rondjes in de pan. Laat het ei vallen in de draaikolk. Doe verder niets! Het ei zoekt zelf zijn weg. Als het goed gaat klapt het eiwit rondom het eigeel heen. Na 5 minuten kunt u het gepocheerde ei uit de pan halen. Als het eigeel eruit loopt na het doorsnijden is uw gepocheerde ei geslaagd.

Neem een heerlijk glas wijn bij deze Steak Tartare. Ik adviseer deze wijn.

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!