Volledig verzorgde wijnreis in Ciù Ciù villa

De Italiaanse Marken is een ideale bestemming om te genieten van rust, ruimte en heerlijke wijn.  Een heerlijk klimaat, prachtige natuur en culinaire momenten wachten op je voor een volledig verzorgde wijnreis richting de biologische en veganistische wijnvelden van wijndomein Ciù Ciù . Ciù Ciù wijn wordt gemaakt sinds 1970. Het steeds groeiende Ciù Ciù wijn bedrijf gelooft in opvoeding en afkomst. Een Ciù Ciù wijn moet de meest authentieke expressie zijn van de aarde en omgeving waar zij vandaan komt. Dit is het concept, de missie, waar de wijnmakerij haar filosofie op is gebaseerd. In een Ciù Ciù wijn proef je de heuvels, de traditie en geschiedenis terug. De villa van Ciù Ciù is een plek waar je alle drukte achter je kunt laten.

Lees hier meer over  Ciù Ciù.

♥ Compleet verzorgd
♥ Ontspannend
♥ Kleinschalig
♥ Vertrekgarantie
♥ Culinair
♥ Cultureel
♥ Onvergetelijke ervaring
♥ Laagdrempelig

Er is genoeg tijd om te genieten van la Dolce Vita

Iedere dag staan er culturele en culinaire activiteiten op het programma. De ene keer bezoeken we de Ciù Ciù wijnmakerij, de andere keer brengen we een bezoek aan Bar Mezzini, het oudste café van de regio. Soms eten we buiten de deur en een andere dag genieten we samen van een feestelijke barbecue in de tuin van de villa. Er zijn ook momenten dat er even niets is gepland, je komt uiteindelijk om volop te genieten, en dat kan alleen als je genoeg tijd neemt voor jezelf. Het motto luidt dan ook: ‘Niets moet en alles mag.’ Het spreekt voor zich dat de dagen in het teken staan van heerlijke Italiaanse cultuur en natuurlijk staan daarbij het eten en de vino op nummer één. Laat je verwennen door de smaakvolle authenticiteit van de traditionele keuken van de Marken.

Je verblijft in een mooie villa dichtbij het biologische Ciù Ciù wijndomein

Ik geloof dat echt genieten begint bij volledig ontspannen en nieuwe energie opdoen. Dat is het prettigst in een kleine gezellige groep mensen die dezelfde liefde voor wijn en eten heeft als jij. Daarom verwelkomt de Ciù Ciù villa maximaal 12 gasten per reis. Het verblijf is in een mooie villa dichtbij het Ciù Ciù wijndomein. Je kijkt uit over de wijnvelden, met als je wilt, je voeten in het water. De villa bestaat uit 6 twee-persoonskamers, allen met eigen badkamer. Er is een comfortabele living met biljart, groot privé zwembad, jacuzzi en altijd wijn aanwezig. De wijnreis, of beter wijnvakantie, is compleet verzorgd én de data zijn zeer flexibel. Voor iedereen die toe is aan een ontspannen, culinaire week met veel tijd voor jezelf, is dit een heerlijke vakantie.

De beste ingrediënten voor een smaakvolle minivakantie

Deze unieke wijnreis is een trip van een midweek, vijf dagen. Tijdens deze vijf dagen zijn minimaal 4 maal ontbijt, 4 maal lunch en 4 maal diner inbegrepen (de eerste dag begint met lunch en de laatste dag eindigt met ontbijt). De volledige invulling van het programma wordt op basis van de inschrijvingen op maat gemaakt. Dit zijn ingrediënten die je mag verwachten:

♥ Bezoek historisch proeflokaal Ciù Ciù in Offida
♥ Rondleiding door de wijngaarden en de wijnmakerij
♥ Ronddwalen in het charmante Offida
♥ Uitgebreid koffiedrinken bij Café Mezzini
♥ Culinaire activiteit (truffels zoeken, workshop Italiaanse keuken)
♥ Cultureel bezoek aan de stad Ascoli Piceno
♥ Onvergetelijke ervaring
♥ Heel veel lekkere wijnen en eten

Vragen ronde

♥ Wat kost deze toffe reis?
Iedere wijnreis wordt op maat gemaakt, op basis van de specifieke wensen en kenmerken van de groep. De prijs van deze ultieme wijnreis wordt vastgesteld nadat de groepswensen en het aantal personen is bevestigd. De prijs zal liggen tussen de 550 en 800 euro per persoon.

♥ Hoe zit dat met vervoer?
De kosten voor het vervoer betaal je zelf. Dat biedt perspectief, boek je vakantie tegelijkertijd! Kom je met het vliegtuig dan komt de Ciù Ciù busshuttle je in Ancona halen en brengen! Van Ancona naar het verblijf is het pakweg 1,5 uur rijden.

♥ Heb je vervoer tips?
Er gaat op maandagen een rechtstreekse vlucht vanaf Weeze airport naar Ancona, deze duurt ongeveer 1,5 uur. Op vrijdag gaat deze terug, ook rechtstreeks. Op andere dagen kan er prima gevlogen worden maar dan vlieg je meestal op Pescara, met een overstap in Milaan of Rome. Alles kan maar optie één is de goedkoopste en snelste. De meeste wijnreizen vinden daarom plaats van maandagochtend tot en met vrijdagochtend.

♥ Wat nou als ik geen wijn drink?
Dan drink je een lekkere ijskoude Peroni!

♥ Ik heb een speciaal dieet, past dat wel binnen deze reis?
Natuurlijk houden wij rekening met al jouw dieetwensen, mits je ze van tevoren duidelijk doorgeeft.

♥ Maar we zijn maar met z’n tweeën.
Dat geeft niks, de groep wordt aangevuld met andere gezellige mensen. We gaan uit van minimaal 6 personen.

♥ Wij willen alleen juist gaan met mensen die we kennen.
Dat snap ik, geef mij je wensen door en dan gaan we het regelen.

♥ Kan ik een reisverzekering afsluiten?
Een reisverzekering voor vervoer sluit je zelf af. Als je om welke reden dan ook niet kan of wilt verblijven in de villa op de aangegeven data dan kun je deze altijd bij mij wisselen voor andere data. We hebben wel te maken met een minimale groep grootte en ik hanteer een opzegtermijn van minimaal 12 dagen. Ik doe niet moeilijk, alles kan in overleg.

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!