Spannend! Vrijdag 23 december 2016 is het dan zover, onze jaarlijkse wijn Garage SALE. Van 16uur tot 18uur is het absolute leegverkoop in onze wijngarage aan de Zwiepseweg 75 in Lochem. Dat komt goed uit want de feestdagen staan voor de deur en jij kunt vast nog wel een paar goede wijnen gebruiken waarmee je indruk maakt.

Ho ho ho, go go go to Helène’s wijn Garage SALE

Een volle ketel met eigengemaakte glühwein staat voor je klaar en hapjes ontbreken ook niet. Dus behalve fantastische wijnen voor geweldige prijzen is het eigenlijk ook leuk om gewoon langs te komen en elkaar een fijne Kerst te wensen. Kan je vrijdag de 23e echt niet maar wil je wel graag profiteren van december korting? Je vindt de afgeprijsde wijnen ook in mijn webshop. Langskomen op afspraak kan natuurlijk ook. Bel mij dan even op 0622452312.

Ik hoop je de 23e te mogen verwelkomen om samen een sfeervolle Kerst in te luiden met een hoop gezelligheid en belachelijk goede wijnen!

Warme groeten Helène

PS Heb je hulp nodig bij het kiezen van wijnen bij je Kerstdiner? Of heb je totaal geen idee waar te beginnen? Ik help je graag! Bel, app of mail.

 

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!