[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Als vinoloog en wijnverkoper lever ik altijd al wijnadvies voor de horeca. Wijnkennis is namelijk geen automatisch gegeven op de horeca werkvloer. Maar het wordt wél van het personeel verwacht. De algemene kennis over wijnen groeit, zo ook de interesse. Jij en jouw personeel kunnen niet achterblijven op die trend. Een mooie menukaart en aantrekkelijke wijnen, dat is niet genoeg meer. Het is natuurlijk wél een goede start.

Hoe communiceer je jouw smaak en filosofie via jouw personeel naar jouw gasten? Die vertaling is key!

Helaas is de kennis van personeel vaak matig en dat zorgt bij de werknemers voor onzekerheid en bij de gasten voor onbegrip. Ik begrijp als geen ander hoe moeilijk dit kan zijn. Wist je niet dat ik eigenaresse was van een horecabedrijf? Daarom is er nu Helène’s wijnadvies voor de horeca.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_icon type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-graduation-cap” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” color=”mulled_wine” background_color=”grey” size=”xl” align=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1448530759533{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;}”]

‘Want kennis is verkoop, 

zo simpel is het.’

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″ css=”.vc_custom_1447338832839{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_separator color=”custom” align=”align_center” style=”” border_width=”3″ el_width=”” accent_color=”#ab162b”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Helène’s wijnadvies voor de horeca start met een situatieschets en een op maat voorstel.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Gevolgd door basistechnieken, proeven en betere kennis en wijnadvies voor de horeca.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Specifiek wijnadvies voor de horeca gericht op verkoop, zelfvertrouwen en concrete tips voor op de werkvloer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1447334101198{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column width=”1/1″ css=”.vc_custom_1447338842533{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_separator color=”custom” align=”align_center” style=”” border_width=”3″ el_width=”” accent_color=”#ab162b”][vc_column_text]

Een vrijblijvend gesprek is de basis van Helène’s wijnadvies voor de horeca. De identiteit, doelgroep en locatie van jouw zaak en het personeel en de inrichting en stijl. Hoe zien de menukaart en wijnkaart er op dit moment uit? Vanuit deze situatieschets maak ik een voorstel speciaal toegespitst op jouw horecazaak en medewerkers.

Dat kan, afhankelijk van jouw zaak, heel basic zijn. Een wijnfles openen aan tafel. Het lijkt zo makkelijk maar ik zie zo vaak mis gaan bij deze simpele basistechniek. Je herkent het vast. Dat zorgt voor een ongemakkelijke sfeer aan tafel.  En hoe gaat dat nou eigenlijk met het laten voorproeven van een wijn? Waarom en hoe doen we dit? Hélène’s wijnadvies voor de horeca bouwt het personeel stap voor stap aan hun kennis en zelfvertrouwen. Hierdoor kunnen zij beter adviseren en meer verkopen. 

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/1″][vc_message message_box_style=”outline” style=”rounded” message_box_color=”grey” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]

Mijn wijnadvies voor de horeca want jij wil beter adviseren en meer verkopen. Toch?

Aarzel niet en bel mij gewoon even op!

+31 6 2245 1312

[/vc_message][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

‘Want een wijn die je niet kent, verkoop je niet.’

Hoe ziet Helène’s wijnadvies voor de horeca er in de praktijk uit? Zeker is dat alle wijnen op de wijnkaart worden behandeld. Bij welk gerecht van jullie menu passen welke wijnen? Én waarom?

Door middel van proeven, praten, leuke weetjes, combineren van wijn & spijs, ezelsbruggetjes en concrete verkooptips, enthousiasmeer en leer ik hoe wijn te adviseren binnen uw horecabedrijf. Dit kunnen we doen bij iedere nieuwe kaart, maandmenu of wildwijn bijvoorbeeld. Op die manier bouwt uw bedrijf steeds meer kennis en kunde op. En kennis is verkoop!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1448533260643{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;}”]

Het doel van Helène’s wijnadvies voor de horeca

is om zoveel mogelijk kennis en kunde op te bouwen zodat jullie zoveel mogelijk wijnen kunnen adviseren en verkopen.

‘Want een wijn waar je over kan vertellen, die verkoop je.’

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_separator color=”custom” align=”align_center” border_width=”3″ accent_color=”#ab162b”][/vc_column][/vc_row]

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!