Zondag 25 augustus kunnen jullie mij vinden op Wijnfestival Chateau voor Buren. Niet in de eerste plaats om zelf wijn te proeven maar om te laten proeven. Ik zou het gezellig vinden als jullie ook komen.

Wijnfestival Chateau voor Buren

Het Wijnfestival Chateau voor Buren is een gezellig, groots opgezet en super culinair event in de pittoreske Oranjestad Buren. Binnen de stadsmuren van Buren staat het volgepakt met kramen, muziek en stands. Dure Franse wijn, verrassende wijn uit de Balkan, zonnige Chileense wijn, klassieke Afrikaanse wijnen en heel veel lekker eten. Een enorm gastronomisch verantwoorde dag.

Het evenement duurt van 13 uur tot 18 uur en kost 10,00 euro. Iedere bezoeker krijgt daar een proefglas voor, waarmee de hele dag onbeperkt kan worden geproefd. Handig om te weten! Je kunt gratis parkeren net buiten de stadsmuren van Buren.

Kijk eens op de website van Wijnfestival Chateau voor Buren voor meer informatie.

Wijnfestival Chateau voor Buren - Wijn van Helene Wijnfestival Chateau voor Buren - Wijn van Helene

In het hartje van het festival staat de VINOdesk. Dit is een stand bemand met vinologen die al jouw vragen over wijn kunnen beantwoorden. Tip! Dat kun je natuurlijk ook aan mij vragen. Ik ben ook vinoloog van de Wijnacademie. Daarnaast mag ik mijzelf sinds kort Wijn-Spijs-Expert noemen. Voor alle vragen over wijn-spijs combinaties kom je dus ook naar mij toe. Of misschien heb je een goede wijntip nodig voor bij de bbq of een sjiek diner? Dat kan natuurlijk ook.

 

Wijn van Helene op Wijnfestival Chateau voor Buren

Tijdens Chateau voor Buren presenteer ik op mijn Wijn van Helene stand een bijzondere selectie Italiaanse topwijnen en delicatessen met een speciale korting voor bezoekers. Precies zoals je van mij gewend bent. De definitieve proeflijst houd ik nog even geheim. Rood, rosé en wit van allerlei druivensoorten. Biologisch en biodynamische Italiaanse wijnen. En ook in verschillende prijsklassen.

Tot zondag 25 augustus in Buren!

 

Chateau voor Buren - Wijn van Helene Wijnfestival Chateau voor Buren - Wijn van Helene

 

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!