[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wijnproeverij zondag 6 november van 13:00 uur tot 17:00 uur. Helène organiseert weer een bijzonder en heerlijke wijnproeverij met biologische wijnen en hapjes en wijn ideeën voor de feestdagen.

Wijnproeverij zondag 6 november

Helène’s wijnproeverijen zijn altijd ergens anders en altijd op een speciale plek. Deze najaarsproeverij vindt plaats in het Jansstheater aan de Emmastraat in Lochem, daar waar cultuur en culinair elkaar treffen.

De proeverij staat in het teken van biologische wijnen en verantwoorde feestdagen. Want behalve geweldige wijnen proeven, zijn er ook prachtige cadeaupakketten en ideeën op te doen. Wijn en spijs pakketten, en geschenken met bijzondere en natuurgetrouwe landelijke producten uit Italië bijvoorbeeld. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een origineel kerstpakket of Sinterklaas cadeau? Of wil je graag wijn- en spijstips voor jouw Kerstdiner? Kom dan proeven en kijken die zondag.

Schrijf je direct in via het handige aanmeldingsformulier voor de wijnproeverij zondag 6 november. Deelname is €7,50 en dan maak je tegelijkertijd kans op een fantastisch wijncadeau! De winnaar maak ik tijdens de proeverij bekend.

Tot dan,

groeten van Helène[/vc_column_text][vc_single_image image=”846″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″]

  Schrijf je hier in voor Helène's wijnproeverij

  Dan word jij misschien wel de gelukkige winnaar van een prachtig wijngeschenk!

  [/vc_column][/vc_row]

  Met respect voor natuur en smaak

  ‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

  d

  Demeter

  Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

  B

  Biologisch

  Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

  V

  Vegan

  Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

  Waarom Wijn van Helène?

  Assortiment

  Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

  Bezorging

  Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

  Betaling

  Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

  Persoonlijk advies

  Want over smaak valt niet te twisten!