Op de heuvels van de Marken is het alsof de tijd heeft stil gestaan. De omgeving vertelt zelf haar geschiedenis en oorsprong. Ciù Ciù wijn wordt gemaakt in een geweldig mooie omgeving waar oude tijden leven in het hier en nu. Ciù Ciù wijn is traditie gemengd met innovatie en het constant streven naar hoge kwaliteit in iedere Ciù Ciù wijn.

Iedere keer weer als ik in de Marken ben, op bezoek bij Paolo en zijn geweldige biologische wijndomein, dan voel ik de passie weer borrelen. Paolo en ik praten al tijden over het organiseren van een ultieme wijnreis naar de prachtige omgeving van de Marken. Een wijnreis die gevuld is met cultuur en culinair, met samen zijn en samen genieten. Een volledig verzorgde wijnreis die ik mijn droomreis zou noemen. Jij kunt die nu boeken!

De basis van de reis is je verblijf in de villa van  Ciù Ciù, waar je uitkijkt over de velden van dit fantastische biologische wijnbedrijf. De cultuur, de ambacht, de traditie en schoonheid van de regio die je daar binnenkrijgt, dat is zo’n bijzonder gevoel. Een gevoel dat ik niet kan uitleggen, dat moet je meemaken. De villa is van alle moderne gemakken voorzien. Een zwembad bijvoorbeeld en alle kamers hebben een eigen badkamer. Dat is ook wel lekker.

Ultieme wijnreis naar de marken

Laat ik voorop stellen dat deze reis gebaseerd is op ontspanning en culinair genieten. Dat wijn een grote rol speelt lijkt me overbodig om te vertellen maar ik heb het dan nu toch maar gedaan. Behalve wijn mag je heerlijk eten verwachten, mooie stadjes, lekker weer en veel vrije tijd. Je komt om te genieten en dus krijg je voldoende tijd om dat zo te doen als jij zelf wilt. Niets moet en alles mag. Natuurlijk is er een programma maar heb je geen zin dan hoef je niet mee. Bovendien wordt het programma op basis van de wensen van de groep op maat samengesteld.

Wil je meer weten over deze ultieme wijnreis? Dat kan hier.

 

Met respect voor natuur en smaak

‘Op mijn website gebruik ik een aantal symbolen voor speciale keurmerken.’

d

Demeter

Afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw, met strenge eisen voor dierenwelzijn, natuur en landschap en bewerking.

B

Biologisch

Van druiven geteeld volgens regels van biologische landbouw, zonder gebruik van kunstmatige chemische meststoffen, pesticiden, fungiciden en herbiciden.

V

Vegan

Echt veganistisch, dus gemaakt zonder gebruik van dierlijke ingrediënten. Vegan wijnen zijn ook geklaard zonder dierlijke hulpstoffen.

Waarom Wijn van Helène?

Assortiment

Exclusief Italiaans, handpicked by Helène.

Bezorging

Binnen 48 uur bezorgd, veilig en ongebroken.

Betaling

Via iDeal, bankoverschrijving of Tikkie.

Persoonlijk advies

Want over smaak valt niet te twisten!